Hjælp til login

Forside Kontakt Sitemap
26. april 2017  kl. 19:33
Medlemskab 2017
Instagram
Kontakt
Kalender
Nyheder
Klubben & Udvalg
Gæstespil
Tidsbestilling
ProShop
Banen
Turnering/Rangliste
Resultatbørsen
Golfkursus
Kaniner
Mandagsklubben
Generel information
Mandagsturnering
Junior
Børnegolf
Klub i klubben
Restaurant Strand's
Sponsorer
Medlemsfordele
Q&A om Golfregler
Webdesign af MCB
Mandagsklubben  /  Mandagsturnering
Print

Mandagsklubben 2017

Til alle medlemmer i gruppe 5 og 6 (hcp. over 26,5)
Til alle medlemmer i gruppe 5 og 6 (hcp over 26,5) Så er det bare om at komme op af lænestolen og deltage i Mandagsklubben, som er Kokkedal Golfklubs ugentlige turnering. Vi starter mandag den 24. april 2017.

Sæsonen igennem vil der hver mandag eftermiddag blive arrangeret Stableford turnering over 9 huller på stor bane.

Som noget nyt åbner vi op for en turnering med start efter den sidste bold i Mandagsklubben, (ca. kl. 18 -. 18:30) for nye, godkendte spillere og golfkursister (med højt handicap). Det bliver en 6 hullers turnering fra tee 49, med mulighed for hcp regulering og afslutning før solnedgang!
18 hullers banen, Mandagsklubben
Tilmelding kan kun ske på Golfbox. Tilmelding er åben 13 dage før, og slutter kl. 12 fredagen før turneringen.

Man tilmelder sig individuelt - hjemmefra - på Golfbox (brug login via www.kokkedalgolf.dk). Turneringsfee (10 kr) på almindelige turneringsdage betales til starter. Turneringsfee og spisning til VIP-turnering betales via Golfbox (Dankort).

Starttider fra kl. 16.00 – 18.00 eller 18.30.
Mødested: 1. tee. Bemærk ændrede bloktider den 29. august 2017 og den 12. september 2017 og derudover gunstart starttider

Ved tilmelding vil det være muligt at anføre ønske til spilletid (f.eks. tidligt eller sent), som Golfbox vil forsøge at imødekomme. Ved singleturneringer kan man ikke vælge, hvem man vil gå ud med.

Startlisten kan ses på Golfbox fra kl. 12 lørdagen før turneringen.

Start
Spillerne henvender sig til starteren på 1. teested ved ankomst for at sikre den bedst mulige afvikling af dagens aktiviteter. Turneringsledelsen anbefaler, at deltagerne møder op 20 min før start, og gør sig klar til en herlig dag:

Udfyld scorekort/Byt med spillemakker/Tjek pitchfork, tees, markeringsmærke i lommen mv. Tegn et personligt mærke på 3 – 4 bolde.

Tidlig start kl. 12 - 15.30
Deltagere, som ønsker en tidlig start, kl. 12 - 15.30, på spilledagen kan deltage, såfremt de selv sørger for at reservere tid på normalt vis i klubben (via GolfBox), samt lægger en tilmeldingskuvert med navn og turneringsfee i postkassen: ”Scorekort” efter sædvanlig procedure og følges med et medlem af Kokkedal Golfklub, som kan være markør for spilleren.

Spillere, der ikke har fået tilmeldt sig turneringen, kan ved fremmøde deltage, såfremt der er ledige tider – ellers henvises til aftenens turnering på P3 banen med start kl. 18.00, eller 6 hullers turneringen fra 1. tee med start efter kl. 18.00


Tilknyttet fil: pdf Turneringsprogram 2017 (588 KB)
Gunstart på Par 3 banen hver mandag kl. 18.00
Igen i år vil P3 teamet i Begynderudvalget gennemføre en turnering på P3 banen hver mandag aften. Tilmelding til spil mandag på P3 foregår pr. mail til ulrik.s.friis@gmail.com senest fredagen forinden senest kl. 12.00.

Mødetid kl. 17.30 ved klubhuset eller 1. teested på P3 banen kl. 17.45.

After golf
Alle er velkomne til at mødes i klubhuset til golfsnak (og anden snak naturligvis) efter dagens runde. I klubhuset er det muligt at købe mad og drikke. Dagens bedste spillere i Mandagsklubben vinder Ludmos chokoladepræmie.
01-04-2017
Af: Begynderudvalget