Hjælp til login

Forside Kontakt Sitemap
26. april 2017  kl. 19:29
Medlemskab 2017
Instagram
Kontakt
Kalender
Nyheder
Klubben & Udvalg
Administration
Indberet scores
Golfbox guide
Bestyrelsen
Udvalg
Medlemskab
Betalingsservice
Ordensregler
Vedtægter
Greenfee aftaler
Historie
Fotoarkiv
Cookie Politik
Gæstespil
Tidsbestilling
ProShop
Banen
Turnering/Rangliste
Resultatbørsen
Golfkursus
Kaniner
Mandagsklubben
Junior
Børnegolf
Klub i klubben
Restaurant Strand's
Sponsorer
Medlemsfordele
Q&A om Golfregler
Webdesign af MCB
Klubben & Udvalg
Print

Velkommen til Kokkedal Golfklub

Kokkedal Golfklub (KG) er stiftet i 1971 som den 33. golfklub i Danmark. Fra starten af rådede klubben over 6 huller, der blev udbygget til først 9 huller i 1979 og senere i 1980 til 18 huller. Gennem årene er banen blevet løbende forbedret til glæde for både medlemmer og gæstespillere. Desuden råder vi over en par-3 bane samt en driving range (med boldautomat) og 3 putting/indspil greens.

Banen har en længde på 6327 meter fra tee 63, 5924 meter fra tee 59, 5533 meter fra tee 55 og 4989 meter fra tee 49.
Rekorden fra tee 63 er 65 slag (sat i 2013), og indehaves af klubben egen Niklas Møller, fra tee 59 er rekorden 64 slag (sat i 2005), og indehaves af klubbens chef pro Nigel Willett.

Banen er en parkbane i let kuperet, åbent terræn med varieret beplantning, og den snor sig rundt om Kokkedal slot. Fra nogle huller er der et kig til Øresund. Banen synes umiddelbar let at spille, men stiller dog krav til den enkelte spiller om en taktisk præcision i slagene. Fairways er brede, og de fleste af bunkerne er strategisk godt anbragte, så man har god brug for baneguiden, hvis man ønsker et acceptabelt resultat. Det vand (søer), der findes, er til at have med at gøre, hvis man blot tænker sig om før man spiller sin bold. Indspil til greens, der er rimelig hurtige, sker normalt uden de store problemer, selv om putningen godt kan snyde lidt, hvis puttelinien ikke læses rigtigt. Alt i alt en fair bane, der stiller krav til såvel høj som lav handicapperen.

Gennem de seneste år har klubben lagt et stort arbejde i at vedligeholde og udbygge banen med nye tee steder, flere bunkers samt et par nye søer. Kokkedal Golfklub har været vært for Ladies European Tour i 2008, flere Challenge Tour turneringer og Ecco Tour Willis Masters i de seneste 4 år.

Udover en spændende og udfordrende bane byder klubben endvidere på et hyggeligt klubhus med omklædningsfaciliteter for både herrer og damer. Desuden har vi en velassorteret Pro Shop, der tilbyder alt inden for golfudstyr, herunder leje af udstyr samt træningstimer.

Både før og efter en runde tilbyder vor restauratør næsten alt, hvad hjertet begærer af såvel lette som mere fyldige retter.

I sæsonen er det nemt at bestille en starttid via Golfbox, men man kan også tage chancen og møde op i klubhuset og få en starttid. Men ring i forvejen, så undgår man at køre forgæves. I øvrigt konsultér altid vor opdaterede kalender på hjemmesiden.

Vi håber alle, der besøger os, må få en dejlig golf oplevelse.
03-12-2013
Af: Golfmanager

Kalender

26-04-2017   Kl. 06:00 - 14:00
BANEARBEJDE I DAG
Der køres sand ud på fairways i dag. Vi beklager ulejligheden men det er nødvendigt fo ...
26-04-2017   Kl. 06:00 - 21:00
BANEN ÅBEN
SOMMERGREENS
LEJEFORBEDRING FAIRWAYS
EDS MULIGT
FORÅRSPRIS PÅ GREENFEE
Se fuld kalender

Nyheder

26/04/2017
BANEARBEJDE
Greenkeeperne kører sand ud på fairways osndag og ...
Se flere nyheder