Hjælp til login

Forside Kontakt Sitemap
26. april 2017  kl. 19:37
Medlemskab 2017
Instagram
Kontakt
Kalender
Nyheder
Klubben & Udvalg
Administration
Indberet scores
Golfbox guide
Bestyrelsen
Udvalg
Medlemskab
Betalingsservice
Ordensregler
Vedtægter
Greenfee aftaler
Historie
Fotoarkiv
Cookie Politik
Gæstespil
Tidsbestilling
ProShop
Banen
Turnering/Rangliste
Resultatbørsen
Golfkursus
Kaniner
Mandagsklubben
Junior
Børnegolf
Klub i klubben
Restaurant Strand's
Sponsorer
Medlemsfordele
Q&A om Golfregler
Webdesign af MCB
Klubben & Udvalg  /  Golfbox guide
Print

GolfBox vejledning

Kokkedal Golfklub anvender et administrativt IT-program leveret af GolfBox A/S i Silkeborg. Og det har ntop fået nyt design, mens de fleste funktioner er uændrede.

Programmet er web-baseret hvilket giver medlemmer, administration, diverse udvalg i klubben  - ja kort sagt os alle sammen - mange nye og spændende muligheder.

Som en hjælp har jeg nedenfor forsøgt at beskrive nogle af de faciliteter, som du kan have glæde af.

Hvordan kommer jeg i gang?
Der er to veje til systemet: (klik foto for større version)

- Via klubbens hjemmeside www.kokkedalgolf.dk logges på GolfBox med brugernavn, som består af klubnr. og medlemsnr. - har du f.eks. medlemsnr.  4711 er formatet  33-4711 (KG har klubnr. 33)  og det password du tidligere har anvendt. Der er altid nyttig info på hjemmesiden, så det anbefales at gå via kokkedalgolf.dk.
- Det er også muligt at logge direkte på  www.golfbox.dk og derefter indtaste brugernavn og password.
Giv os et ring i sekretariatet eller send os en mail hvis du har problemer med dit password, du kan få et nyt lige på stedet.
Min forside
Når du har logget dig ind med dit personlige brugernavn og password, kommer du automatisk til ”Min forside”. Her har du en oversigt over dine evt. bestilte tider, personlige beskeder, arrangementer i klubkalenderen, samt lokalnyheder fra klubben.
Ret profil
Under menupunktet ”Ret profil” finder du 3 undermenuer:

1. STAMDATA - her har du mulighed for at se dit handicap etc.
- du kan ændre dit personlige brugernavn og password til GolfBox
- du kan indtaste dit mobiltelefon nr. (8 cifre uden mellemrum f.eks. 12345678)
- du kan indtaste din e-mail adresse hvilket gør det muligt for klubbens kommunikationsudvalg/sekretariat at sende dig nyhedsmails
- du kan markere om du ønsker at være anonym i forbindelse med tidsbestilling
- du kan markere om du ønsker at modtage e-mail fra Golfbox (vedr. nyheder/tidsbestilling)
- OBS: husk at trykke på "Opdatér" nederst på siden hvis du har foretaget ændringer


2. KONTAKT - Under dette menupunkt kan du kontrollere om klubben har registreret din adresse og tlf.nr. korrekt (hvis du har ændringer til denne side bedes du venligst sende en kort e-mail til klubbens sekretariat: kg@kokkedalgolf.dk

3. DIVERSE - hvis du har et skab kan du her se skabsnr.                                

- du kan se om du har bestilt et nyt DGU-kort (erstatningskort koster 75 kr. og bestilles via sekretariatet)
- du kan ændre din pinkode i DGU-basen (pinkoden er den kode du anvender sammen med DGU-kortet (gad vide om det ikke er hensigtsmæssigt at lave 1 fælles kode til DGU-kort og GolfBox, jeg tror det!)
- OBS: husk at trykke på "Skift Pinkode" nederst på siden hvis du har foretaget ændringer

Tidsbestilling
Dette menupunkt har 4 undermenuer:

1. VÆLG KLUB - her kan du bestille tid i Kokkedal Golfklub og i andre GolfBox-klubber:
Du kan bestille starttider via en komplet dagsoversigt (kalender) med farvekoder. Her kan du se spillernavne på allerede bestilte tider, samt få en komplet ”Startliste” for alle tider på en specifik dato.   Har din egen klub ikke tidsbestilling, kan du stadig bestille starttider i andre GolfBox-klubber med tidsbestilling, såfremt du opfylder den pågældende klubs krav vedr. greenfeespil. Du har samtidig mulighed for at få e-mails i forbindelse med tidsbestillinger, ændringer og bekræftelse af dine tider.   For at gøre tidsbestillingsprocessen hurtigere, har du mulighed for at oprette såkaldte ”Favoritspillere”, så du hurtigere kan bestille tider sammen med dem du oftest spiller med. Når du opretter en favoritspiller, skal denne dog først godkende oprettelsen, før den træder i kraft.  GolfBox-klubber med tidsbestilling kan vælge, at en tid skal endelig bekræftes ved fremmøde i klubben. Dette kan f.eks. foregå på en opstillet touchscreen (computer med trykfølsom skærm).

2. STARTLISTE - her kan du se startlister

3. MINE TIDER - her kan du se dine starttider

4. MINE FAVORITTER - en spændende facilitet med følgende muligheder:

Du kan oprette en gruppe som ønsker at sende en besked til, deltagere i gruppen kan være medlem i Kokkedal Golfklub eller andre klubber, som anvender GolfBox. En besked dukker op på skærmen når et gruppemedlem logger på systemet - en besked må altså ikke forveksles med en e-mail!

Læs mere om besked nedenfor.
Scorearkiv
Ja det giver sig selv - her kan du se dine egne scores i lange baner.

Beskeder
Du vil også kunne modtage nyttige informationer fra klubben eller fra GolfBox, mens du selv kan skrive beskeder til andre medlemmer eller til din klub.

Hvis du vil sende besked til medlemmer (af KG eller anden GolfBox-klub) kan du udsøge medlemmer på følgende 3 måder:

- på medlemsnummer
- på fornavn, eller en del af fornavnet
- på efternavn, eller en del af efternavnet (prøv f.eks. at søge på "han" så returnerer systemet alle medlemmer hvis efternavn begynder med "han").  Ret sejt!
Kalender
En intern kalender, som styres af klubben, viser hvornår der er aktuelle turneringer eller arrangementer. Du kan både se, hvad der sker i Kokkedal Golfklub, samt hvad der foregår i andre GolfBox-klubber. Her kan du også tilmelde dig til åbne turneringer i både din egen og i andre klubber.

Nærværende vejledning er udarbejdet i et forsøg på at orientere og hjælpe jer kære medlemmer så godt som muligt. Nemt er det just ikke at formulere tingene på tryk og jeg hører meget gerne fra jer med ris, ros og hjælp - helst pr. mail.

Det er hensigten, at vejledningen løbende skal opdateres i takt med at nye funktionaliteter i programmet bliver taget i brug.

God fornøjelse!
Turneringsprogram
Her finder du klubbesn turneringskalender, der omfatter klubturneringer og andre turneringer for f.eks. juniorer, klubber i klubben m.v.

Nærværende vejledning er udarbejdet i et forsøg på at orientere og hjælpe jer kære medlemmer så godt som muligt. Nemt er det just ikke at formulere tingene på tryk og jeg hører meget gerne fra jer med ris, ros og hjælp - helst pr. mail.

Det er hensigten, at vejledningen løbende skal opdateres i takt med at nye funktionaliteter i programmet bliver taget i brug.

God fornøjelse!
15-08-2012
Af: Golfmanager